Hjälp / FAQ

När du vill registrera dig klickar du på "Registrera" knappen längst upp på sidan. Därefter fyller du noggrant i den information som efterfrågas. Kontrollera dina personuppgifter ordentligt innan du sparar eftersom vi sänder vinster, gåvor och priser till den angivna adressen.
Hur uppdaterar jag mina uppgifter?
Efter att du har loggat in går du in på "Mitt konto" och där kan du ändra/lägga till dina personuppgifter, lösenord, kreditkort m.m. Det är dock inte möjligt att ändra sitt användarnamn.
Hur loggar jag in?
Du loggar in längst upp på sidan genom att fylla i det användarnamn (i rutan där det står Användarnamn) du valde när du registrerade ditt konto samt att du fyller i ditt lösenord i rutan bredvid. När detta är gjort klickar du på "Logga in" knappen.
Hur börjar jag spela?
Innan du börjar spela måste du vara registrerad på bestbingo.com. Du registrerar dig genom att klicka på "Registrera" överst på sidan. Efter att du har fyllt i registreringsformuläret kan du sätta in valfritt belopp samt prova att spela för bonuspengar. Du börjar spela genom att först logga in och sedan klicka det rum du önskar att spela i. En ny ruta öppnas med själva bingospelet, brickor köper du inne i bingorummet.
Kan jag spela gratis?
Alla nya spelare får en välkomstbonus för att få möjligheten att prova på bestbingo.com. Du får din välkomstbonus efter att du har registrerat dig och mailat in en kopia av ditt ID kort till [email protected]
Vad gör jag om jag glömmer mitt användarnamn eller lösenord?
Om du har glömt ditt lösenord klickar du på "Glömt lösenord" och följer instruktionerna. Om du har glömt ditt användarnamn får du kontakta [email protected]
Jag kan inte logga in i vissa bingorum, varför inte det?
För att kunna logga in i alla bingorum krävs det att man är en aktiv spelare. Med aktiv spelare menas med att man gjort insättning senaste 30 dagarna.
Är det lagligt att spela nätbingo?
Du måste vara 18 år för att spela på bestbingo.com. Det är upp till dig att kontrollera vilka lagar och regler som gäller för spel på nätet i ditt land.
Är mina personuppgifter skyddade?
Alla dina personuppgifter och all din aktivitet på webbplatsen är skyddad. Vi ger aldrig bort dina personuppgifter till tredje part utan ditt samtycke. Ge aldrig bort dina inloggningsuppgifter till någon annan. Ingen på bestbingo.com kommer någonsin fråga efter ditt lösenord. Av säkerhetsskäl bör du inte använda samma inloggningsuppgifter på olika hemsidor.
Är mina transaktioner skyddade?
bestbingo.com använder Thawte SSL (Secure Sockets Layer) Certifikat, ett säkerhetssystem som genererar säker kommunikation genom att kryptera all data som skickas till och från platsen.
Är mina kreditkortsuppgifter skyddade?
bestbingo.com har samma säkerhetsnivå på kreditkortsuppgifter och pengatransaktioner som banker har, då vi använder oss av ett liknande säkerhetssystem.
Hur sätter jag in pengar på mitt konto?
Du måste vara registrerad för att kunna sätta in pengar på ditt konto. Efter att du har loggat in, går du vidare till "Mitt konto" och klickar på "Insättning". Du kan välja mellan dessa transaktionsmetoder: Visa, MasterCard, Entropay, Bank Transfer, Neteller, Trustly och Skrill
Vilket är det lägsta/högsta beloppet jag kan sätta in?
100 SEK är det lägsta beloppet som är möjligt att sätta in och 12000 SEK är det högsta. Du kan ta ut mindre belopp om du har tänkt att stänga ditt konto permanent. Om du vill höja din insättningsgräns kan du höra av dig till [email protected].
Kan jag sätta in pengar med någon annans kreditkort?
För att skydda våra spelare mot bedrägeri är det bara möjligt att sätta in pengar med kreditkort som stämmer överens med det namn och den adress som har registrerats på kontot.
Vad gäller vid uttag?
Begäran av uttag på mer än 1000 SEK kan innebära att vi kräver identitetsbevis. Du måste använda samma metod vid uttag som vid din insättning.
Kan man ta ut sin bonus?
Nej, men allt du vinner med bonusen kan du ta ut. Det förutsätter dock att du har gjort en insättning senaste 30 dagarna innan du vinner.
Jag har inte gjort en insättning och har nu vunnit pengar, kan jag ta ut pengarna?
Nej, för att ta ut pengar du vunnit måste du ha gjort en insättning innan du vinner.
Kan jag sätta en budget hur mycket jag får sätta in per vecka?
-Självklart! Skicka till supporten hur mycket du max vill sätta in per vecka eller månad så hjälper vi dig med det.
Vad är bingobonus?

Du kan inte ta ut bonuspengar som du får från bestbingo.com. Du kan dock ta ut eventuella vinster som du har ackumulerat med hjälp av bonuspengar. Detta är dock endast möjligt om du har gjort en insättning innan du börjar vinna vinster med hjälp av din bonus.

Du kommer endast kunna ta ut vinster genererade från bonuspengar om du har gjort en insättning innan du spelar för din bonus och om denna insättning är gjord de senaste 30 dagarna. Om du inte har loggat in inom 30 dagar efter din insättning och du fortfarande har bonuspengar på ditt konto, kommer vinster genererade av bonuspengar att krediteras som bonusvinster och kan inte tas ut i kontanter.

OBS! Så fort du bestämmer dig för att göra ett uttag från ditt konto, kommer återstående bonuspengar på ditt konto att tas bort. Systemet är skapat på detta vis för att förhindra bonusmissbruk och vi vill att alla spelare skall kunna spela på samma villkor.

Hur stor bonus kan jag få vid varje insättning?
Information om bonusar hittar du under rubriken Kampanjer.
Min bonus försvann när jag gjorde ett uttag, varför?
När du gör ett uttag så försvinner bonusen. Du kan läsa mer om det under våra villkor, som du hittar genom att Klicka här
Hur kan jag vara säker på att spelen är rättvisa?
Best Bingo's mjukvaruleverantör, Aberrant Software, garanterar att varje spel är helt unikt och alltid slumpartat. Detta avgörs genom att en slumptalsgenerator (RNG) drar ett visst antal nummer som i sin tur är opåverkbara utifrån. Sannolikheten att man vinner avgörs av hur många brickor man köper. Om fem spelare exempelvis köper två brickor var har alla spelare samma chans att vinna. Skulle dock en spelare av dessa fem däremot köpa fyra brickor har denna således dubbelt så stor chans att vinna som övriga deltagare.
Vad händer om anslutningen bryts under ett spel?
Uppkoppling mot internet fungerar tyvärr inte alltid felfritt. Om uppkopplingen bryts under ett spel kommer spelet slutföras på våra servar. Ditt saldo kommer att justeras automatiskt beroende på vinst eller förlust.
Hur startar jag spelet och hur köper jag bingobrickor?
För att kunna spela hos oss måste du vara 18 år, registrera dig och sätta in pengar på ditt konto. Första steget är att välja ett bingorum där du vill spela och du köper bingobrickor inne själva bingorummet. Efter du har klickat på det bingorum du önskar att spela öppnas ett nytt fönster med spelet. Du ser en klocka som räknar ner tills nästa spel börjar. Klicka på de brickor du önskar köpa och tryck sedan på KÖP knappen för att genomföra köpet. I bingospelet ser du även en chattruta där du kan träffa vänner, delta i chattävlingar och vinna mer pengar. Mer om olika varianter av bingospel kan du läsa under "Schema".